Update cookies preferences

Wie zijn wij?

Wij zijn Lennart en Wouter. Bij elkaar opgeteld hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van online marketing. Die ervaring heeft ertoe geleid dat we een geheel eigen kijk hebben ontwikkeld op het vakgebied. We kennen de mogelijkheden en de valkuilen, de voordelen en de nadelen, en de succesformules en de trends. Tijdens ons werk voor een groot online marketingbureau merkten we dat het tijd is voor verandering. We willen terug naar de basis. Samenwerken met echte ondernemers, sparren over hun business, de lijntjes kort houden, dynamisch beslissingen nemen met recht voor zijn raap reportages: dat is waar wij enthousiast van worden.

Daarom zijn we in 2022 gestart met mPower. Bij mPower leveren wij de kennis, energie en kracht die jouw business online nodig heeft.  Wij zijn je vaste aanspreekpunt en als eigenaren van mPower ook persoonlijk betrokken bij alles wat er gebeurt. We helpen je graag vooruit.

Lennart van der Dussen

Al bijna 10 jaar ben ik actief in de online marketing wereld. In deze tijd heb ik voor veel grote en kleine bedrijven mogen werken. Bedrijven écht online laten groeien en ze op strategisch en tactisch gebied verder helpen is waar ik voldoening uit haal. Meedenken vanuit hun business om zo een mooi resultaat te behalen. 

Wouter Muns

Inmiddels heb ik ruim 16 jaar ervaring in online marketing. In die periode heb ik veel verschillende klanten en markten leren kennen. Dat is wat mij ook aanspreekt, elk bedrijf en markt heeft zijn eigen dynamiek. Om binnen het speelveld de juiste strategie te formuleren is wat mij energie geeft.